Saturday, January 7, 2017

DIY baby hat mitten and booties

Dah agak lama cuti menjahit sibuk jaga anak kena hfmd dan chicken pox. bersambung sambung sakitnya. pening kepala mak ayahnya. weekend ini pun masih kuarantin sebab parut2 pada 2 beradik ni masih ada. minggu depan masib lagi tak pergi nursery. maknya pula tak dapat cuti tanpa rekod jaga anak sakit..huhu

bosan2 kat rumah godek pinterest untuk pattern topi mitten n booties. dapat la download free pattern. link tak ingat.
saya guna kain rib knit yg seller bagi sbg free gift..jom tengok hasil yang tak seberapa ni



inilah budak hfmd dan chicken pox. baju tidur pun mama jahit guna baby knit terry dan stripe. kain star ini sangat best. ada lagi satu kain knit terry car. belum decide nak buat apa.

ok happy sewing everyone

No comments:

Post a Comment